Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Witam mam problem z tylnią przerzutka jaka jest sram X3 ( jest zepsuta) , pytanie jednak odnosi sie czy mogę zamienić ją na inną jaką jest przerzutka tylnia shimano Turney? ( mam rower Btwin 520 S https://www.decathlon.pl/rower-mtb-st-520-s-275-id_8378294.html?gclid=CjwKCAjwqfDlBRBDEiwAigXUaNWpFKJvKuMtZj3-Rd3ilnGNR-VlfMR0uaeWwSJMUtQrcemYzaz2VhoCLTkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds , i nie wiem poprostu czy mogę ją zamienić) Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Samej przerzutki nie możesz zamienić. SRAM i Shimano mają inny uciąg linki i nie są ze sobą kompatybilne. Odnośnik do komentarza
Sikorski Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 WitamJestem w trakcie naprawy swojej gazeli po wypadku. Mam przekładnię nexus shimano br-c050-im-r 7 biegówUrwana jest oś piasty, brakuje ok 10-15mm w miejscu gdzie była nakrętka mocująca. W sklepie powiedzieli mi że można taką oś wymienić ale nie mieli w asortymencie. Moje pytanie brzmi czy rzeczywiście możliwa jest wymiana samej osi? Czy to jest jakaś specjalna oś? Gdzie można to zamówić? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi