Krolik Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 witam wszystkich jestem posiadaczem nowego roweru mtb firmy kross level 10,0 mam w nim od nowości co jakiś czas wibracji na pedałach jak przestaje pedałować nie ma ich w domu jak kerece do tylu widać ze łańcuch w jednym miejscu podskakuje i w zależności na którym tylnym jest to czasem sam wskoczy na wyszy bieg serwisie był i oni nie widza usterki na trasie spotkałem paru właścicieli i mówią żebym odesłał do fabryki krossa bo serwisie nie umieją naprawiać mial ktos podobny problem Odnośnik do komentarza
Marekk Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Masakra, rower niestety do wyrzucenia. Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Można pojeździć jakieś 100-300 km i poczekać do pierwszego serwisu gwarancyjnego, może do tego czasu łańcuch się lepiej dopasuje z kasetą i problem sam zniknie. Odnośnik do komentarza
Krolik Opublikowano 5 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 ogólnie 300km zrobione jak mocno nasmaruje to problem na chwile znika dałem do innego rowerowego na sprawdzenie co to czy wcieczecie łańcuch Odnośnik do komentarza
kafarek96 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Miałeś może ostatnio jakaś wywrotkę, albo rower upadł jakoś dziwne. Na pierwszym miejscu ściągnął bym łańcuch i zakręcił korba bez oporu. Jeszcze zmienił bym na pewno pedały zobaczył czy na innych jest ta sama sytuacja. A co do tego łańcucha, napęd ma dużo przejechane? Na pierwszy rzut oka wygląda na rozregulowaną przerzutkę tylną lub rozciągnięty łańcuch. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi