BajkAmator Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witam! Chciałbym kupić rower do 1500zł. Moje typy kross hexagon 2.0 i btwin rockrider 540, Kellys Viper 10 2018 lub 2017. możecie dawać swoje propozycje. Jak macie pytania szczególowe to pisac (np wzrost rama nowy itp) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dlaczego wybrałeś MTB, a nie crossa? Gdzie zamierzasz jeździć? Odnośnik do komentarza
BajkAmator Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dlaczego wybrałeś MTB, a nie crossa? Gdzie zamierzasz jeździć? Rower ma służyc do asfaltu,lasu i do whelie (do whelie to kazdy roweer jest dobry) wiec głownie droga i las Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Osobiście wybrałbym Krossa Hexagon 2.0 który dla mnie był wygodniejszy, polecam odbyć jazdę testowa tymi dwoma modelami co już da Ci pewien ogląd na sprawę i na żywo zobaczysz ich jakość wykonania. Odnośnik do komentarza
BajkAmator Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Osobiście wybrałbym Krossa Hexagon 2.0 który dla mnie był wygodniejszy, polecam odbyć jazdę testowa tymi dwoma modelami co już da Ci pewien ogląd na sprawę i na żywo zobaczysz ich jakość wykonania.Dziękuje też zdecydowałem sie na krossa i zanim napisalem na tym forum ogladalem go i naprawde byl okej wiec zamykam temat xd chyba Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi