Lingwen Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Witam,poszukuję roweru crossowego damskiego do 1000zł. Roweru służącego na dłuższe weekendowe wypady za miasto do lasu czy nad wodę. Chciałbym się poradzić bo być może ktoś z Was może zasugerować mi jak dobrze wydać przeznaczone pieniądze. Stąd pytania:Jakie modele 2014/2015 polecacie?Czy ktoś przeglądając skelpy internetowe przypadkiem wpadł na ciekawy model w wyprzedażowej cenie?Odnośnie sklepów które polecacie, gdzie szukać dobrych wyprzedaży?Z góry dzięki za sugestie. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 O tej porze roku to raczej na pewno każdy sklep ma coś ciekawego w swojej ofercie. Jaki konkretnie model to ci nie powiem. To zależy czego będziesz oczekiwał od tego rumaka. Tysiak to skromny budżet, ale na pewno coś ci się uda wyłapać ciekawego. Chłopaki na forum utworzyli tyle poszczególnych tematów, że jest o czym czytać i w czym wybierać. Do tego każdy ma inne preferencje i oczekiwania. Ja kupiłem Rometa i sobie chwalę. Mamie kupiłem Sektora i nie narzeka. Siostra wybrała sobie Cossaka. Możesz też o używanym pomyśleć. Odnośnik do komentarza
Lingwen Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Chodzi o przyzwoicie w miare mozliwosci ceny dobrane komponenty. Co w tej kwestii myslicie o Romecie Orkan 1.0 D? http://www.centrumrowerowe.pl/rowery/crossowe/p,rower-orkan-1-0-d-czarno-bialy-2014-romet,263340.html Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Cóż, ten Romet to bardzo podstawowy model. Ale jeżeli nie chcesz jeździć nim tysięcy kilometrów rocznie, a jedynie czysto rekreacyjnie, to jest to jakaś opcja. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Łukasz ma rację. Możesz popatrzeć też za czym z drugiej ręki. W twoim przedziale cenowym możesz coś ciekawego wyłapać. Odnośnik do komentarza
AirWheelPolska Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Albo poczekać jeszcze aż wejdze nowa kolekcja,przy czym wybrać nowy rower z tej starszej i co za tym idzie równiez tańszej,to częste praktyki,oczywiście mowa o zakupie w sklepie internetowym,gdzi znajdziesz najwiekszy wybór. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi