wiktorek999 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Witam. Potrzebuje nowy rower do 1400 zł do jazdy rekreacyjnej, głównie po asfalcie i ziemi. Nie znam się na tym, dlatego też pytam :) Aktualnie na oku mam te dwa: 1. https://www.decathlon.pl/rower-mtb-rockrider-520-275-id_8350582.html 2. https://trekking24.pl/rowery-gorskie-2018/2132-rower-kross-hexagon-20-2018.html#/388-rozmiar_hexagon_20_2018-rama_l_21_kola_275 Czy wybierać z tych dwóch czy szukać czegoś innego. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Jak dołożysz 100zł, masz bezkonkurencyjny w tej cenie Lazaro Integral V3, a za 1449zł podobny Spartacus Cross 4.0. Jeśli mimo wszystko nie jest to dopłacenie możliwe, poszukaj niższych wersji Lazaro/Spartacusa/Kandsa/Vellberga - w budżecie do 1500zł te firmy oferują najlepszy stosunek ceny do jakości. Odnośnik do komentarza
endriu1978 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 z decathlona są super, sam mam jeden z ich modeli. A niedawno córka kupiła sobie u nich też świetny. Tylko jeśli serwis będzie Ci na miejscu wszystko regulował (a z tego co widzę, robią to z automatu każdemu) to sprawdź, czy na pewno zrobili to dobrze... przy rowerze córki dużo po nich "poprawiałem" Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Serwis Decathlonu najczęściej woła o pomstę do nieba i co i rusz pojawiają się takie głosy. Więc albo nauczyć się samemu (polecam), albo poszukać czegoś zaufanego w okolicy. Co do samego roweru, zły nie jest. W mojej opinii te, co Ci poleciłam są lepsze, ale jeśli wolisz np. zakupy na miejscu, Rockrider także wystarczy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi