unavailable Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 On ma taki wyraz z cyklu cwanego łobuza ;) Abstrahując od wszystkiego, najlepszy to jest własny rower i trzeba dziecko jak najszybciej przyuczać. U mnie efekt przyuczania był taki, że po dziś dzień nigdzie chodzić nie lubię. Chociaż jazda na rurce to było coś! :D Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Przyczepka u nas znakomicie się sprawdziła, oczywiście w pewnym wieku dziecka bo córka zaczęła jeździć z nami mając półtora roku i bardzo jej się spodobało :) Tak jak mowa powyżej, grunt to bezpieczeństwo oraz wygoda. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja słyszałem o przypadku jak tatuś zapomniał o dziecku w foteliku, i je ściągnął przerzucajac nogę nad siodełkiem:) . Złamał reke:/ Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Karate Kid 2 i 1/2 :D :D :D Odnośnik do komentarza
Pasterbajk Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 To już kwestia logicznego myślenia, niektórzy zapominają że zostawili dziecko w samochodzie kiedy na dworze mamy 35stopni, więc wszystko jest możliwe...U nas fajnie sprawdziła się przyczepka, raz ze bezpieczna a dwa wygodna dla dziecka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi