rowerowy365 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Posłuchaj dobrych rad i zrób tak jak piszą - albo bardzo tani swój jedynie na dojazdy, albo miejski. Odnośnik do komentarza
Przemek84 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 WOW! nawet nie wiedziałem, że tak się dyskusja rozkręci. Bardzo Wam wszystkim dziękuje za Wasze zdania, opinie, porady :) Pojutrze kupuje rower i się wybiorę na fabryczny oraz do ŁKD popytać, zobaczyć, zbadać. Faktycznie jak nie będzie żadnej opcji to po prostu będę dojeżdżać autobusem a po pracy albo w weekend będzie się śmigało :) Napisze jak sprawa się zakończyła. Życzę udanej majówki :) Odnośnik do komentarza
Przemek84 Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Przepraszam, że tak z opóźnieniem. A więc pochwale się kupiłem rowerek Unbike Viper (m) - tak mam przynajmniej wpisane na karcie gwarancyjnej. Jestem bardzo zadowolony z zakupy. Rower wart tej ceny:) A na Fabryczny dojeżdżam sobie autobusem albo nextbikiem jak jest ładna pogoda :) Wszystkim jeszcze raz dziękuje za cenne komentarze :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi