Daniel85 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Kłaniam się wszystkim i zwracam się z prosba do Was gdyż macie szersze pojecie w temacie rowerów niż ja :) . Chodzi mi o problem z aktualnym wyborem crossa gdyż wczoraj zamówiłem rower Vellberg Explorer 3.1 Alivio i dziś okazało się ze zadzwonili do mnie ze sklepu i powiedzieli ze nie maja go dostępnego i nie będą go już produkować i z przeprosinami zwrócili pieniądze.I pytanie do Was co byscie w zastępstwie owego modelu polecili od siebie w cenie do max 1500 zł. Pozdrawiam i z góry dziekuje za zainteresowanie w temacie ;) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 No to może Kands Maestro lub Spartacus Cross 4.0 :) Właściwie to samo, tylko stówkę droższe niż "Twój" Vellberg. Odnośnik do komentarza
Daniel85 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Rozwazam nad wyborem miedzy spartacusem 4.0 a Lazaro integral v3 który bardziej możesz polecić ??? Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 To właściwie jest to samo. Spartacusem jeździłam i nie mam mu nic do zarzucenia :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi