Csepel Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam, miesiąc temu kupiłem silnik do roweru rosyjskiej produkcji, aktualnie jest po małym remoncie. Mam taki problem z mocowaniem - silnik nie zmieści się między pedały (rower ukraina). Jakieś pomysły? Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Kupić inny silnik? ;) Odnośnik do komentarza
Csepel Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 wolałbym już wygiąć korbę :) (ale nie wiem czym - twardy materiał) Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Z dwojga złego, to chyba łatwiej zorganizować nowy silnik. Korby raczej nie rozegniesz, jak odstawisz pedały jakimiś podkładkami to nie utrzymasz odpowiedniej linii łańcucha. A nie można tego silnika jakoś wyżej (dalej) zamontować, co by korba nie zawadzała? Takie sobie luźne przemyślenia, bo w życiu nie montowałem silnika do roweru... :blink: Odnośnik do komentarza
Csepel Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Silnika raczej nie wymienie bo są drogie i żadkie (to jest silnik ruski - chińskie silniki nie mają tulei w cylindrze i są bardziej awaryjne :) ) Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
romano62 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam, miesiąc temu kupiłem silnik do roweru rosyjskiej produkcji, aktualnie jest po małym remoncie. Mam taki problem z mocowaniem - silnik nie zmieści się między pedały (rower ukraina). Jakieś pomysły? Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Witam może ten byłby dobry dla twojego roweru..... Da hat China-Gadgets wieder etwas Verrücktes gefunden, schau dir zeitnah mal dieses Gadget an: https://www.china-gadgets.de/?p=130710 Gesendet von meinem VIE-L09 mit Tapatalk Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Tylko, że to już nie będzie rower, a skuter. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi