pawel3373 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Czy tylko u mnie od wczoraj nie działają powiadomienia? Tj pokazuje się liczba nowych postów, natomiast po kliknięciu w ikonę pasek powiadomień rozwija się i wyskakuje symbol ładowania. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Hej, o które powiadomienia Ci chodzi? Problem nadal występuje? Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tak, problem występuje nadal. Mowa o powiadomieniach dot. nowych postów w obserwowanych tematach - ikonka obok tej dotyczącej prywatnych wiadomości. Dodam że problem występuje również w innych przeglądarkach oraz na innych komputerach. Dla jasności załączam screena Owa ikonka ładowania kręci się w nieskończoność ;) Licznik nowych postów tj ta czerwona liczba (nie ma na zdjęciu) która się pojawia na ikonie powiadomień - działa normalnie. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dodam sobie kilka tematów do obserwowania i sprawdzę jak to u mnie wygląda. Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 O widzisz, odpowiedziałeś, licznik pokazuje, a powiadomienia jak nie wyskakiwały tak nie wyskakują ;) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kurczę, u mnie dobrze działa. Sprawdź czy masz zainstalowaną najnowsza Javę i Flash Playera. Może to tu tkwi przyczyna. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ha, u mnie też pojawił się ten problem z kółkiem. Muszę poszperać w internecie, co z tym fantem zrobić. Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No ja wszystkie wtyczki przeinstalowałem i jest jak było. Ale znalazłem sposób zastępczy: Profil - ustawienia - powiadomienia i są. Co prawda sporo klikania, ale co zrobić. Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Cud się stał! Działa!Chociaż ostatnio bawiłem się z ADWcleaner i myślę że mógł on swoje 5 groszy do tego cudu dołożyć ;) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Okazuje się, że to jakiś grubszy temat. Napisałem do pomocy technicznej IPBoard'u i opisali, że sami nie wiedzą co to może być :) I to trochę potrwa, zanim coś wymyślą. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi