Robercik Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Witam Wszystkich Małe pytanie, czy ktoś z forumowiczów był lub jest szczęśliwym lub mniej szczęśliwym posiadaczem (oby takich było jak najmniej) roweru jak w temacie. Będę wdzięczny za wszelkie opinie https://autobike.com.pl/pl/p/ROWER-BULLS-CROSS-BIKE-2-28-zielony-48-2017/6290 Odnośnik do komentarza
WitoGda Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Wow BULLS is back - że tak "zawieśniaczę" - sto lat ich nie widziałem Marka porządna ("niemniecka" i z tradycjami jak UNIVEGA) Rowery szanowane ze względu na trwałość i porządne skonfigurowanie - sam nie miałem przyjemności używania niestety. W światku rowerowym traktowane prawie kultowo - teraz zanikły i są niszowe Ale przekopałem ich stronę i wyrzuca że są dilerzy w Polsce - całe dwie sztuki ;-) (pod Płockiem i w Świnoujściu) (ale nie ten z linka) Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Może i kultowe ale cross ważący ponad 15kg? To już Kandsy i im podobne są lżejsze, no chyba że to błąd na stronie. I jaki jest sens wsadzać do roweru przerzutkę przednią od Deore a na tył Alivio? Odwrotnie to bym zrozumiał jeszcze. Korba Acera, pytanie czy kwadrat czy octalink bo nie podają. Hamulce tektro - nie miałem więc nie mogę ocenić. Ogólnie sporo kasy jak za 9 rzędowego, ciężkiego crossa. Odnośnik do komentarza
Robercik Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Dzięki za odpowiedzi. Generalnie trochę nabałaganiłem w pierwszym wpisie. Uściślając, ten rower już mam, kupiłem jako egzemplarz powystawowy za 1400 PLN (brak śladów użytkowania), podany link też jest do, jest zły bo oczywiście przód to Alivio, tył Deore. Korba kwadrat. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 No za tą sumę wygląda już o wiele lepiej ;) Niech służy :) Odnośnik do komentarza
Robercik Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Rower wygląda tak samo :D tylko mój portfel nie jest całkiem Slim Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi