syzygy Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Hmm.. tak w ogóle to trochę może skomplikować sprawę, bo widzę, że te nowe rowery na które patrzę są oferowane w ramach L (21) i XL (23), czyli mojego rozmiaru brak... W sumie nie mam wprawy w kupowaniu rowerów, tamtego udało mi się ustrzelić w ciemno według tabelek rozmiarów (kupiony przez neta), ale teraz pofatyguję się przymierzyć, a już na pewno używkę w moim mieście ;) Odnośnik do komentarza
AirWheelPolska Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja mimo wszystko jestem zwolennikiem kupna nowego roweru naktóry masz gwarancję,kupując wtej cenie używkę,nikt Ci jej nie zapewni i potem sam musisz radzić sobie z ewentualnymi naprawami co jest dla niektórych dużym minusem. Odnośnik do komentarza
Jeybe Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mam podobne zdanie,głównie chodzi o gwarancję serwisową,która w przypadku droższych modeli rowerów może uratować Cię od wydatków,kupując używkę nikt nie da Ci żadnej gwarancji na poprawne działanie roweru. Często są wciskane właśnie roweru z wada,która prędzej czy później wychodzi na jaw. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi