Mawiro Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Bardzo mi się podoba rower HEAD Adapt Edge, chciałbym go kupić, ale nie udało mi się zdobyć żadnych informacji od użytkowników. Może ktoś z forumowiczów jeździł takim sprzętem i może cokolwiek napisać. Dla mnie to będzie bardzo duży wydatek i nie chcę się rozczarować. Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Do czego chcesz używać tego roweru? Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Jeśli chcesz ścieżkowca na kołach 29" to tego heada bym sobie darował. Bez wahania wziąłbym YT Jeffsy https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/1248/sCategory/508Znacznie taniej, w milion razy lepszej konfiguracji - zdecydowanie zajebisty widelec, świetne hamulce, bardzo dobry napęd, nawet opony, które dostajesz od fabryki to super kapcie. Co więcej w cenie o 1000 PLN niższej dostajesz regulowaną sztycę E13. Wszystkie komponenty w YT są markowe. W stronę tego Heada nawet bym nie patrzył, a cenę mają z kosmosu. A i geometria ramy jakby starawa nieco. Odnośnik do komentarza
Mawiro Opublikowano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Kupiłem HEAD Edge, śmiga super. Zaliczyliśmy już razem Kluszkowce i Świeradów. Super na zjazdach jak i na singlach. Kupiłem w sklepie Kolle dla zdecydowanych kupców dają niezłe rabaty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi