patrykk76 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam ostatnio po wywrotce w lesie rozcentrowało mi się koło, w domu próbowałem je centrować ale bezskutecznie. Co mogę zrobić aby je naprawić? Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 No, jeśli sam nie potrafisz to pozostaje jedynie oddać na serwis. Odnośnik do komentarza
patrykk76 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dużo udało mi się nacentrować ale jeszcze czuć delikatne bicie. Zastanowię się ale wolałbym serwis w ostateczności. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 A to bicie to boczne czy też góra - dół ? No i sprawdź jeszcze szprychy czy proste i czy obręcz nie wgięta. Odnośnik do komentarza
patrykk76 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak sprawdzę to dam znać. Bicie Góra dół. Odnośnik do komentarza
patrykk76 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Obręcz i szprychy są dobre. Zaczyna mi się psuć amortyzator SR Suntour XCR gnie się tylko przy większym obciążeniu a na nierównościach słychać jak sprężyna trzeszczy. Rower miał być na sprzedaż ale ona jest już nieopłacalna. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak obręcz i szprychy w porządku to pozostaje jedynie bawić się w centrowanie.To czasochłonne zajęcie ale możliwe do wykonania w domu, choć wiadomo że z centrownicą było by łatwiej i szybciej ;) A co do amorka to niestety, ale ten typ tak ma. Możesz go spróbować przeserwisować, jest sporo poradników na necie w tym temacie i na jakiś czas powinno pomóc. Odnośnik do komentarza
patrykk76 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dzięki za pomoc ;) będę działać, mam nadzieję coś wskurać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi