Majin Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Nie sprawdzałem:/ Dzisiaj podjadę to zrobie test :) Niet dzięki za radę :) Odnośnik do komentarza
Majin Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Jestem po ostatecznych testach Gianta roam 0/1 i cannondale quick cx3. Na giancie mam bardziej komfortową sylwetkę (bardziej wyprostowaną) ale sprzedawca mówił że na dluższe przejazdy będzie lepiej wybrać rower trochę bardziej pochylony(cannondale). Jestem trochę w kropce bo obydwa rowery (Giant roam 0 / cannondale quick cx3) mogę kupić w tej samej cenie i nie wiem co finalnie wybrać. Co radzicie ? Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Roam 0 ! sprzętowo to przepaść Odnośnik do komentarza
Majin Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Rower kupiony. Wybór finalnie padł na gianta roam 0. Narazie pierwsze testy to wieczorna przejażdżka około 10 km. Narazie pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Rower jest bardzo cichy, słychać jedynie opony. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dobrze wybrałeś. Gratulację fajnego roweru! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi