lukasz.przechodzen Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Temat mało rowerowy, ale uwierzcie mi, że w czasie upałów, jakie ostatnio mieliśmy, to naprawdę świetne rozwiązanie na ochłodzenie. https://roweroweporady.pl/chlodnik-ogorkowy-idealny-na-upaly/ Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 u mnie leje.... więc schładzać się nie trzeba :D EDIT doczytałem do końca - wypróbuję te ciasteczka i deser lodowy! bo Twoim izotonikiem raczę się od pół roku i chwalę na prawo i lewo. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 O faktycznie, zapomniałem dać link do izotoniku :) Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 O faktycznie, zapomniałem dać link do izotoniku :) Odnośnik chyba nie wyszedł bo jest do czego innego :D Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Tak się kończy jak robię kilka rzeczy naraz. Dzięki za zwrócenie uwagi :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi