Jakub Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam bardzo serdecznie, ostatnio znajoma postanowiła zacząć przygodę z rowerem, zleciła mi zadanie znalezienia dobrego sprzętu za jak najniższą cenę. Postanowiłem złożyć jej rower, na ramie ACCENT Mitori, wydaje mi się że jest dość ciekawa. Nie siedzę w na rynku ram rowerowych, więc chciałem się poradzić co myślicie o tej ramie, jak ją porównać cenowo i jakościowo, a także może jesteście mi w stanie doradzić coś nieco lepszego. Link do ramy https://www.centrumrowerowe.pl/ramy-rowerowe/cross-trekking/p,rama-damska-mitori-czarno-fioletowa-accent,463968.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 dobrego sprzętu za jak najniższą cenę. Pozdrawiam Hej, jedno z drugim trochę nie za bardzo idzie w parze :) Warto o tym pamiętać, by nie ścinać kosztów, zwłaszcza przy rzeczach, których się potem już nie wymieni tak łatwo. Ale jeżeli chodzi o ramę, to ja bym się decydował, bo jest markowa i jeżeli chcesz składać budżetowy rower, to wątpię aby zależało Ci na wadze czy niesamowitej sztywności ramy. Rama prezentuje się w porządku i ja nie widzę przeszkód by składać na niej rower. Odnośnik do komentarza
Jakub Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dzięki wielkie za pomoc, nigdzie nie mogłem znaleźć jakiejkolwiek opinii na temat tej ramy. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Bo to nie są ramy, o których można rozmawiać godzinami (jeśli ktoś się tym pasjonuje). Zwykła, prosta, solidna rama i tyle. W każdym razie ja bym się spokojnie decydował. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi