elektronicznypank Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zapraszam do mojego filmiku ;) I od razu pytanie - blokada amortyzatora przestała mi działać, nie blokuje się tak jak na filmiku, nie "łapie", ktoś wie, o co może chodzić? Odnośnik do komentarza
stormblast Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ciekawy sprzęt sam kiedys rozwazałem zakup ale oda evado 5 czy 6 nie pamiętam dokładnie. Na pierwszy rzut oka siodło do wymiany ale to bolączka seryjnych rowerów nawet drozszych,warto zainwestowac w jakies dobre z wcięciem na wiadome sprawy i niekoniecznie miękkie,ja używam WTB Rocket Race w góralu WTB Pure w crossie Odnośnik do komentarza
elektronicznypank Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 O siodełku jeszcze opinii sobie nie wyrobiłem, cały czas kombinuję z optymalnym ustawieniem i chyba jestem już bliżej niż dalej ;) Myślę o zmianie pedałów na trochę lepsze, przydałyby się też jakieś błotniki na czarną godzinę. Odnośnik do komentarza
rysib Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Cześć. Rower naprawdę ciekawy, nic tylko gratulować i życzyć wielu kilometrów. A co do amorka, nie działa Ci zdalna blokada (tzn. czy dzwignia jest zblokowana i nie da się jej przesunąć)? Może mechanizm na górnym goleniu się zablokował? Odnośnik do komentarza
elektronicznypank Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Po prostu przesuwam blokadę w górę i niestety blokada nie blokuje, tylko leci do pierwotnego położenia. Odnośnik do komentarza
rysib Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Podejrzewam (niestety tylko podejrzewam) że problem leży po stronie mechanizmu na szczycie górnego golenia. Ten mechanizm jest dość prosty, jeśli czujesz się na siłach, to odkręcić nakładkę i popatrz co Ci tam szwankuje. Albo zadzwoń do sprzedawcy (producenta) i spytaj się, czy można to załatwić bezgotówkowo w Twoim serwisie. Powodzenia i pozdrawiam Rysiek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi