Damianero Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam, noszę się z zamiarem kupna roweru, chciałbym was prosić o doradzenie najlepszy stosunek ceny do jakości. Jedyny rower jaki miałem dostałem na komunie i po tygodniu mi go ukradli tak więc w temacie jestem zielony, rowerem będę w większości jeździł po mieście do pracy, ale w dalszej perspektywie lekki teren też się pojawi. Pierwsza propozycja na którą jestem aktualnie nastawiony z lekkim wahaniem: Spartacus Elite druga Spartacus Elite Comp Spartacus Marathon Altus Co z tych 3 propozycji wypada najlepiej wg was? Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tak po mojemu to podpowiedzią jest cena. Pierwszy jest pierwszy a drugi ostatni. Odnośnik do komentarza
Damianero Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Faktycznie opłaca się dokładać te kilkaset zł do tego roweru jest tego wart? może te tańsze nie są jakoś dużo gorszę? Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ten Spartacus Elite Alivio jest najlepszy spośród pozostałych. Amortyzator i osprzęt, jaki posiada ten rower za 1500 zł, jest spotykany w bicyklach o 1 tysiąc droższych. Nie jest to oczywiście super sprzęt, ale za te pieniądze można brać. A swoją drogą jestem ciekaw czy firma Infiniti Bike zaproponuje w najbliższym czasie rowery na deore i amorach powietrznych. Naprawdę mogliby namieszać na polskim rynku rowerowym ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi