Rashan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam, Przymierzam się do zakupu ww. roweru. Oto jego specyfikacja: http://www.romet.pl/Rower,ORKAN_40_M,10,677,678,14101,2015.html Cena katalogowa to 2599. W tej chwili na allegro można go kupić za niecałe 1800 zł. Proszę o poradę czy warto za takie pieniądze myśleć o tym romecie czy lepiej poszukać coś innego. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Cześć, rower w cenie 1800 złotych wygląda bardzo, bardzo fajnie. Nie jestem przekonany zbyt mocno do hamulców, ale w tej cenie można mu to wybaczyć. Odnośnik do komentarza
Rashan Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło czyli krótko i na temat - Dziękuję bardzo. :) Nie pozostaje mi nic innego jak go kupić. Mam jeszcze jedno małe pytanko. Jeśli naszło by mnie kiedyś na wymianę tych "kiepskich" hamulców to jakie Pan poleca? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Czy hamulce się sprawdzą, czy się nie sprawdzą, to czas pokaże. Może się okazać, że w pełni spełniają Twoje potrzeby. Jak będziesz chciał wymienić, to się pomartwisz, bo może będzie tak, że pojeździsz na nich kilka lat. Odnośnik do komentarza
Rashan Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 No i racja Dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi