Mat Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam mam pytanie kupilem za 60 zł w sklepie rowerowym suport bo byl zniszczony a jezdzilem poltora miesiaca i doslownie mi pekl tam gdzie sie przykreca chcialbym wymienic go na lepszy rower byl tani kupilem go za 700 zl ale jakby ktos cos wiedzial bo ja zielony w tych sprawach Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jaki suport kupiłeś? Może warto go reklamować, jeżeli tak szybko padł? Tak czy owak, ja bym kupił jakiś suport Shimano, np. BB-UN55: http://www.ceneo.pl/Sport_i_rekreacja;szukaj-shimano+bb-un55;0192;0112-0.htm#crid=111987&pid=7269 Odnośnik do komentarza
martinb33 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Już nie wymagam polskich znaków, ale chociaż przecinki i kropki. Bo to sieka jakaś. Odnośnik do komentarza
Mat Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 nie wiem nawet to jaki jest spytam sie w sklepie bo musi chyba powiedziec jaki byl bo on mi to robil i znajde cos lepszego na allegro bo daw miesiace i z pedalem sie urwal z odlewu jakiegos pewnie jakis chinski shit mi wlozyl Odnośnik do komentarza
Marekk Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Eh,jakbym czytał "Ulissesa". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi