Loro Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam Mam zamiar kupić Kross Level R2, i wacham się między modelem 2017 i 2015, oba są oferowane w sklepie w moim mieście. Z tego co zauważyłem to model 2017 według mnie ma gorszą tylną przerzutkę, natomiast niższą wagę, innych zmian nie spostrzegłem(oko laika :P ), może wam się uda. Jaki wybór według was był by odpowiedniejszy? Te 300 zł różnicy nie gra roli. Z góry dziękuję ? Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Moim okiem laika to model z 2015 roku ma lekką przewagę w przerzutkach, a za te 300 stówy różnicy można by wymienić korbę na shimanowską - będzie bardziej jednorodnie.Reszta komponentów praktycznie to samo. A nie myślałeś o innym modelu do 2000zł? Jeśli z Krossa to np.R3 - ma już napęd 3x9. Odnośnik do komentarza
Loro Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Myślałem nad nim, niestety nie ma go w moim sklepie, a wolał bym w nim kupić (zniżki jako stały klient itp) , więc wybór raczej między r2. Może ktoś innym jeszcze zauważył jakieś różnice które dosyć mocno "przeważają szalę"? ;) Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dla mnie nie ma aż takich różnic które przeważyły by szalę na zdecydowaną korzyść modelu 2017. Zobacz jak prezentują się na żywo, przymierz się i wtedy sam ocenisz który bardziej Ci odpowiada. Ja osobiście wybrałbym 2015. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi