Polo86 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam Poszukuje roweru crossowego w budżecie około 2000 zł. Rower będzie wykorzystywany cały rok do dojazdów do pracy ok 20 km w jedną stronę jak również do weekendowych wycieczek +/- 100 - 150 km. Chciałbym żeby posiadał hamulce v-break i jeśli to w ogóle możliwe sztywny widelec. Rozważę również rower typu fitness, gravel po warunkiem że będzie możliwość założenia do niego szerszych opon na zimę minimum 35-40. Czy macie coś godnego polecenia? Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Obejrzyj odcinek Łukasza o rowerach do 2 tys. Poczytaj też wpisy na forum. Temat był parę razy poruszany. Jak już wybierzesz ze dwa trzy do porównania, to daj znać. Odnośnik do komentarza
Polo86 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Już chyba wybrałem krossa pulso tylko mam teraz problem z rozmiarem m - 19' czy l-21'. Mój wzrost 175 cm, przekrok około 79 cm. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Podjedź do jakiegoś sklepu, przymierz się, przejedź. Wtedy będziesz pewien, że masz dobry rower. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi