Benek2122 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam wszystkich, na co dzień poruszam się "szosą" po mieście, a w związku z treningami na plecach mam spory plecak turystyczny. W związku z tym klasyczna kierownica typu "Baranie rogi", a dokładniej "anatomiczna" stwarza mi nieco za niską pozycję.Chciałbym się dowiedzieć czy można gdzieś kupić kierownicę typu "odwrócony baranek". Wiem, że większość użytkowników przerabia zwykłe kierownice, lecz wolałbym certyfikowany produkt ze sklepu. Zależy mi również na zostawieniu klamko-manetek, Proszę o pomoc. PozdrawiamBenek2122 Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 A nie myślałeś o kupieniu innego mostka, który pomoże Ci trochę wyprostować pozycję? Odnośnik do komentarza
Benek2122 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Muszę przyznać, że myślałem o tym ale doszedłem do wniosku, że mój obecny mostek jest już dość wysoki, jeśli mogę tak to nazwać. Skłaniałbym się bardziej ku zmianie kierownicy. Ale nie mogę znaleźć niczego ciekawego;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi