Prodi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam Jestem nowym użytkownikiem. Trochę tutaj poczytałem i mimo wszystko mam mętlik w głowie. Kiedyś jeździłem trochę na starym i tanim góralu. Teraz bardzo dużo chodzę, biegam, zaczełem też ze znajomymi chodzić na nartach biegowych. Namówili mnie tez na jazdy rowerowe. Mamy robić wypady po 30-70km po asfalcie, 1-3 razy w tygodniu. Chcę też robić wycieczki z żoną i synkiem pod drogach raczej mniej utwardzonych. Wybór padł na crossa do 2 tys zł. W okolicznych sklepach zaproponowali mi: Kellys Cliff 30 (2017) - 1820zł Winora Yacuma (2016) - 1850zł Kross evado 2.0 (2017) - 1700zł Kross evado 3.0 (2017) - 2300zł author vertigo - 2100zł w internetowym znalazłem http://www.dobrerowery.pl/kross-evado-4-0-2016?from=listing evado 4.0 (2016) za 1785zł lub UNIBIKE CROSSFIRE DISC 2016 za 1997zł Nie chcę na serwis wydawać kupę kasy, a drobne naprawy mogę nauczyć się robić sam. Chcę też raczej kupić go na raty. Ważę około 83kg. Mam raczej spory mętlik w głowie. Pozdrawiam i proszę o radę. Odnośnik do komentarza
Kropek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 W tym sklepie, który podałeś załóż konto i zaznacz Newsletter. Dostaniesz rabat 5% na pierwsze zakupy. Z ciekawości jak sprawdzałem to działał także na rowery w promocji. Jest tam fajny program lojalnościowy. "Newsletter dobrerowery.pl umożliwia Ci stały dostęp do najświeższych informacji o najbardziej korzystnych promocjach, rabatach, i ofertach specjalnych. Dzięki bieżącym informacjom, masz gwarancję, iż nie przegapisz żadnej korzytnej ofery. Wystarczy, iż w rubryce NEWSLETTER w lewym dolnym rogu naszej strony wpiszesz swój adres e-mail - natychmiast wyślemy Ci 5% kod rabatowy do wykorzystania przy Twoich pierwszych zakupach w naszym sklepie." Zobacz sobie też ten rower. http://infinitibike.pl/glowna/109-spartacus-cross-40.html Odnośnik do komentarza
Prodi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ten spartacus jest chyba najlepiej wyposażony z tych wszystkich co podałem. Jest też spartacus 4.0 z tym samym wyposażeniem, tylko ma zwykłe hamulce. Warto dokładać 350zł do tarczowych ? Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Patrząc na Twoje plany względem roweru, nie warto dopłacać do tarcz. Jeśli fabryczne V-ki będą za słabe kup po prostu trochę lepsze (zacznij od wymiany samych klocków). O hamulcach napisał Łukasz (który jest też zwolennikiem tych hamulców) - poszukaj, obejrzyj. Odnośnik do komentarza
Prodi Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zdecydowałem się na unibike crossfire gts. Znalazłem za 1760 promocje. Z tego co wyczytałem to też bardzo polecany model. Dziekuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dobry wybór. Zarejestruj się na stronie Unibike to dostaniesz certyfikat na dłuższą gwarancję na ramę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi