Grzegorz90 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam. Chciałbym kupić rower który będzie najbardziej odpowiedni dla mnie i narzeczonej. Wzrost 175 męski 165 żeński Waga 70 / 65 kg Cel roweru. Zgubienie brzucha, powrót do aktywności fizycznej Długie i szybkie wędrówki. Do roweru najlepiej jakby były akcesoria Cena na jeden rower to 1300 zł chociaż najlepiej jakby to było 1000 zł Forum polecił mi kolega przekonując, że macie duże doświadczenie i spokojnie doradzicie mi najbardziej wart uwagi rower. Dziękuje z góry i pozdrawiam Przepraszam moderatora forum ale nie znalazłem działu gdzie mogę o to zapytać. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej więc sklep też byśmy chcieli aby był w DG razem z narzeczoną znaleźliśmy taki rower ROCKRIDER 520 27,5" z zestawem akcesoriów B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon żeński ROWER MTB ROCKRIDER 520 B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon Męski Odnośnik do komentarza
desertsky Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 A powiedz, na jakie drogi ma być ten rower? Jeśli głównie asfalt to kupno roweru MTB jest bez sensu. Odnośnik do komentarza
Grzegorz90 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Parki/ lasy/ droga / W sumie to wszelkiego typu ponieważ mieszkam w DG to jest tam Pogoria 1/2/3/4 i wszelkiego typu tereny Odnośnik do komentarza
desertsky Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Może Romet Orkan 3.0, Remiro Viper (Alivio)/Lazaro Integral V2. Odnośnik do komentarza
Grzegorz90 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie mogę edytować. Moje pytanie na szybko brzmi. Warto kupić narzeczonej ten rower ? http://www.decathlon.pl/rockrider-520-275-z-zestawem-akcesoriow-id_8350556.html Jej się podoba a jest w promocji za 1000 zł normalna cena to 1300 zł i do tego jest z akcesoriami. ? Odnośnik do komentarza
desertsky Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Z takim budżetem szukałbym ładnej używki albo brałbym Remiro Vipera/Lazaro Integral V2. Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Mam dobre zdanie o sklepie Decathlon. http://www.decathlon.pl/rockrider-520-275-z-zestawem-akcesoriow-id_8350556.html Za 1000 zł rower ma: 24 przełożenia, klamki Tektro, koło 27,5, amortyzator XCT (może budżetowy ale nie no name), sztyca i kiera z aluminium (w najtańszym Krossie jest stalowa - cięższa). Waga roweru trochę odstrasza, ale też w tym przedziale cenowym nie dziwi. Zawsze możesz wymienić opony na lżejsze, zwijane. Używanego roweru bym nie kupił, bo nie znam się na rowerach na tyle, żeby móc dostrzec wszystkie mankamenty sprzedawanego produktu. Mój znajomy mówił, że nawet pęknięcie ramy można po spawaniu pięknie zakryć, że nie widać :) Używkę tylko od zaufanej osoby. Ten z podanych przez Ciebie rowerów prezentuje się trochę lepiej: http://www.decathlon.pl/rower-mtb-rockrider-520-id_8350582.html Odnośnik do komentarza
Grzegorz90 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Tylko pytanie gdzie kupić te rowery ? Remiro Vipera/Lazaro Integral V2. Tylko na allegro widzę. Dąbrowa Górnicza nie widzę sklepów z tymi rowerami Czym się rożni ten szary rower co podałem od tego samego modelu ale czarnego ? Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Kup w tym sklepie, w którym będziesz mógł przymierzyć się do roweru. Amortyzatorem Ten czarny jest lżejszy według info na stronie. W Internetach mówią, że amor B'TWIN U-FIT 80 jest tym samym co XCT Suntoura. W takim razie różnica w wadze wynika z akcesoriów, które są w tym jasnym :D Odnośnik do komentarza
FormickiBike Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Parki, lasy oraz asfalt- idealnie w te wymagania z nowych modeli oraz z uwzględnieniem budżetu wbija się Lazaro Integral V2, zresztą na forum pojawiały sie o nim opinie, możesz poczytać. Równie fajną opcją jak dla mnie jest Viper, poza allegro możesz szukać w dobrych sklepach internetowych, cena będzie dodatkowo niższa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi