marcino285 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Mam do was kochani forumowicze pytanie. Chciał bym mamie kupić lornetkę w prezencie. Może ktoś z was ma i używa i może coś fajnego polecić. Odnośnik do komentarza
JakubP Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Może zapytaj na forach militarnych czy survivalowych, tam forumowicze znają się na tego typu sprzęcie Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Mimo wszystko bez zakładania kolejnych kont na innych forach udało mi się kupić naprawdę fajną lornetkę. Odnośnik do komentarza
JednosladyTrendy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Akurat wybór lornetek masz szeroki jeżeli chodzi o modele, może łatwiej będzie coś doradzić jeśli podasz jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel. Podaj szczegóły i wtedy postaramy się pomóc :) Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Na początek bez szaleństw. Kupiłem Nikona Acculona 12x50. Mogę śmiało tę lornetkę polecić. Kiedyś zapewne coś lepszego wybiorę, ale jak zawsze wiąże się to z większymi kosztami. Odnośnik do komentarza
badCat Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ile ten Nikon kosztował? :) Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dałem 369 zeta. 10 lat gwarancji. Póki co lornetka spisuje się świetnie. Odnośnik do komentarza
badCat Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 To niedroga :) U nas w domu gdzieś leży mój stary Canon, muszę go poszukać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi