rock85 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam jest ktoś z Przemyśla na forum? Odnośnik do komentarza
Rocky98 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Z Przemyśła nie, ale z Radymna tak. :) Odnośnik do komentarza
wuju Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 wita sanok jak cos mozna sie ustawic na jakas traske pozdro Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Radymno Przemyśl Sanok niby blisko a daleko. Szosa czy teren ? Odnośnik do komentarza
wuju Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Bardziej szosa w sumie mam dwa rowwerki górala i przełaja wiec po srodku :d Odnośnik do komentarza
wuju Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 z radymna znam kilkaosob znaczy sie:D Odnośnik do komentarza
wuju Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 mozna by sie spotkac gdzies po środku w ładny dzionek i ogien albo wwasze tereny w radymniemoge sie zatrzymac nanoc Odnośnik do komentarza
wuju Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 małe sprostowanie w kaszycach mam znajomych:d Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Chętnie pośmigam w terenie:) Odnośnik do komentarza
wuju Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 spoko tylko z enagóralu mam załozone oponki shwalbe kojak 2.0 :d na nowe ząbki mnieniestac:d najlepiej cos posredniego zeby przełajem zjechac:D Odnośnik do komentarza
wuju Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Łukasz fajny blog noi fajny scocik pozdro jak cos odezwij sie Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dzięki, blog ostatnio zaniedbany ale gdzieś za miesiąc może dodam coś nowego. Generalnie jestem otwarty na propozycje jesli chodzi o wspólne wypady. Z Scott-a jestem bardzo zadowolony chociaż myślę, teraz o innym rowerku. Jak będziesz w okolicach to dawaj znać pojedziemy w Pogórze :) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Powodzenia w blogowaniu :) Dodałem go do listy blogów rowerowych: https://roweroweporady.pl/blogi-rowerowe-lista/ Odnośnik do komentarza
imitac Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Cześć. Kilka fajnych tras w Przemyślu i okolicach opisanych przeze mnie pod linkiem niżej. Pozdrawiam. Ps. Jakbyście znaleźli podobne opisy tras w naszej okolicy to podawajcie liny... Dzięki, do zobaczenia na odcinkach. https://www.facebook.com/notes/kuba-mielnikiewicz/notki-rowerowe-dodaj%C4%99-wpis-po-ka%C5%BCdej-wyprawie/594416484227208/ Odnośnik do komentarza
imitac Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Cześć. To jeszcze raz ja ze sznurkiem do mojego nowo powstałego bloga o tematyce rowerowej i przyrodniczej: https://www.facebook.com/IMTC6 Zapraszam wszystkich z okolic Przemyśla, jak i spoza niego od wglądu w moje wypociny. Z czasem będą pojawiały się, też pewnie zdjęcia, ale to nie za szybko... Jeśli wybierasz się w okolice Przemyśla i szukasz bazy wypadowej, czy noclegu, to daj znać! Znajdzie się u mnie miejsce tak dla trzech, czterech osób... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi