Nowy Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 W Krosie jest amor Recon Silver Rl 29 QR15×100 to dane od producenta. Zapytalem, bo przyznam szczerze że propozycja Krosa jest dla mnie bardziej wiarygodna co do jakości od Rometa. Tym Mustangiem chyba nikt nie jeździ bo w nacie brak opinii ,fotek, filmów. Rower widmo :) Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Wpisz w wyszukiwarkę google słowo-klucz "Romet Mustang 2". Jest trochę informacji oraz opinii o tym rowerze. Odnośnik do komentarza
Nowy Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nie ten model. Jest tylko mustang 2.0R- line. To nie ten sam co Mustang 2. Chyba jednak zdecyduję sie na Krossa. Odnośnik do komentarza
FormickiBike Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 To już Twoje decyzja, chociaż ja osobiście pozostałbym przy Romecie, jak to mawiał mój znajomy "to naprawdę wdzięczne rowery" , w sumie bezawaryjne i wygodne, akurat ten model jest z dobrym osprzętem więc nie ma się nad czym zastanawiać. Daj znać na jaki model ostatecznie padł wybór. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi