BestPerformance Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam. Przymierzam się do zakupu nowych oponek do mojego fulla. Rower to Scott Genius 20. Miałem dotychczas opony Maxxis Ardent 2.25 z tyłu i Maxxis CrossMark 2.10 z przodu. Chciałbym zostać przy marce Maxxis. Jeżdżę 50% asfalt i 50% drogi szutrowe. Czasem wybieram się w Bieszczady. Co polecacie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 ikon wystarczy Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Kenda Small Block Eight - świetnie toczą się po asfalcie jak na opony terenowe i dają radę w górach (jeździłem ostatnio po mokrych liściach, lekkim błocie, piasku a nawet po trocinach) :D Odnośnik do komentarza
Pucko Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jest dobry zestaw opon których sam używam jako tylną oponę napędowa Maxxis Ikon a na przód mam Schwalbe Rocket Ron i możesz wierzyć lub nie zdają swoją rolę jeżdżę po maratonach MTB i nigdy nie miałem problemów z nimi a niektóre odcinki bardzo wymagające:) Odnośnik do komentarza
FormickiBike Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Maxxis Ikon spokojnie wystarcza przy Twoich wymaganiach i co ważne- nie przepłacasz bo teraz z tego co widzę są dostępne w bardzo rozsądnej cenie, wystarczy poszukać w sklepach internetowych. . Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Shwalbe Smart Sam zacne oponki. W poprzednim rumaku używałem i były naprawdę dobre. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi