jaccoo Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Witam który rower wybrać: 1. Spartacus Elite Alivio czy 2. Unibike Fusion 2014 26" Ceny bardzo zbliżone 1250 do 1499. Dziękuję za pomoc. Jaccoo Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 A do jakich zastosowań ma być rower? Bo Spartacus to cross z przeznaczeniem na asfalt,ścieżki rowerowe,polne drogi i ścieżki leśne.A Unibike to to teoretycznie rower górski choć na jakieś większe szaleństwa się nie nadaje. Odnośnik do komentarza
Polo86 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Oba te rowery to teoretycznie mtb. Gdzie kolega widzi crossa? Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Fakt,moja wina-zaspany byłem,sorki.A rowerki dosyć podobne.Spartacus prawie cały na Alivio,korba Acera i hamulce Tektro - Unibike to mieszanka Altus+Acera+Alivio. Obydwa na kołach 26(na chwilę obecną ten rodzaj jest w odwrocie) standardem są 27,5 oraz 29.Jeśli Jesteś zdecydowany na te dwa konkretne to wybierz po prostu ten który bardziej Ci się podoba - do spokojnej jazdy wystarczą. Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ciekawe modele, aczkolwiek jeżeli chodzi o osprzęt, wygodę jak i jakość wykonania to moim zdaniem Spartacus wygrywa, ale podkreślam że to tylko moja opinia. Najlepiej zrobisz jeżeli przejedziesz się zarówno Spartacusem jak i Unibike i sam będziesz miał porównanie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi