Inalex Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam. Pierw napiszę coś o sobie. Mam 18lat i 165cm wzrostu. Obecnie jeździłem na rowerze mtb lecz z racji że potrzebne są 2 rowery to potrzebuję coś nowego. Szukam jakiegoś roweru do 1400zł (nowego) dostępnego na stronach typu decathlon ( coś pewnego ). Nie znam się zbytnio na rowerach dlatego piszę tylko że mam 165cm. Pomoże ktoś jakiś wybrać? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza
Inalex Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Co byście powiedzieli o tym rowerze? http://www.activsport.eu/product-pol-26020-Unibike-Mission-27-5-V-M-17-czerwono-czarny-2016.html Czy może coś lepszego w podobnej cenie? Odnośnik do komentarza
Inalex Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Czy może taki rowerek http://www.sklep.romet.pl/rowery/mtb/romet/kolekcja-rowerow-2016/rambler-26-3-0,21283.html ?Co będzie lepsze dla jazdy po drogach i rzadko po drogach leśnych (ubite z kamykami).? Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Na takie trasy proponowałbym raczej rower crossowy a nie mtb. Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 A po jakich trasach i ścieżkach dokładnie będziesz się poruszał? Podaj więcej szczegółów. Druga sprawa to aby nie ograniczać się tylko do jednego sklepu i to stacjonarnego, skoro możesz poszukać w równie pewnych i sprawdzonych sklepach internetowych, nie uważasz? Teraz zacznie się sezon promocji i na pewno uda się znaleźć coś dobrego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi