barsta Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Mój pierwszy full w karierze:) Używany Trek Fuel Ex 7 Po dwóch jazdach śmiem stwierdzić, iż się zakochałem w pełnej amortyzacji:) aczkolwiek w dalszym ciągu jestem na poziomie ustawiania wszystkiego pod siebie. Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Full to inny świat. Ciężko będzie wrócić na HT Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Jedną rzecz bym zmienił natychmiast - wywalił rogi z kierownicy. Nie wiem jak jeździsz, ale w enduro/trail takie "łapacze drzew" to śmierć. Odnośnik do komentarza
barsta Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Na razie poruszam się w większości po leśnych drogach, które są dosyć szerokie i szansa na zahaczenie o drzewo tudzież krzak jest znikome:P aczkolwiek jak tylko w grę będą wchodziły single i inne wąskie trasy z dużym zagęszczeniem drzew to oczywiście natychmiast rogi będą ściągnięte - wiem czym to grozi:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi