worek4 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Zbiorczy post: Możecie polecic jakiś klub rowerowy z Łodzi szosowy? Chciałbym z kimś posmigać w tygodniu po pracy samotna jazda jest ciężka gdy chce sie robić wiecej niz 70km przynajmniej dla mnie jest ciężko. Teraz sobota - pon zaliczylem 60/130/90 i trzeciego dnia już było bardzo cięzko. Jestem nowy w tej dziedzinie i nie bardzo się orientuje jakie kluby są i na jakiej zasadzie funkcjonują. Dodatkowo wiem że są różnego rodzaju maratony szosowe orientujecie się czy mozna się na takie coś zapisać. Znalazłem info że ostatni w tym roku jest we wrześniu w Łasku jest to niby finał polski i nie wiem czy jest to impreza otwarta czy zamknięta. Dzięki za każde info. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 http://ksspolem.pl/sekcje/sekcja-kolarska/ Ale pytanie czy szukasz klubu w którym będziesz trenował, czy po prostu ekipy, która jeździ na regularnie na rowerach. Zerknij na forum szosowe szosa.org, to chyba najlepsze miejsce gdzie być może od ręki znajdziesz ekipę, która się regularnie spotyka. Odnośnik do komentarza
worek4 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ekipy do ktorej mógłbym się podpiąć i z nimi troche pojezdzić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi