LeserGD Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Na wejściu było coś takiego, pierwszy rower po kilkunastu latach siedzenia na dupie: http://www.kross.pl/pl/2013/mtb/hexagon-x5 Teraz wygląda tak: Pi dwóch latach katowania trochę trzeba było pozmieniać. Poniżej lista zmian: * Wideł SR Suntour Raidon XC RL-R 100mm * Koła Alexrims TD24, Novatec D041/2SB, CnSpoke STD14 * Heble BR-M615/BL-M615, tarcze SM-RT56 180/160 * Przerzutka przód DEORE FD-M591 * Przerzutka tył Alivio RD-M430 * Korba Alivio FC-M430 * Manetki Alivio SL-M430 * Łańcuch CN-HG53 * Opony Geax Saguaro 2.1/2.2 * Pancerze Clarks PRE-LUBE Water * Gripy przykręcane nazwy nie pamiętam Odnośnik do komentarza
muarte Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Całkiem zarąbisty rowerek, a dzięki koledze znalazłem szosówkę w której się zakochałem(Vento 3.0) ;D Serio, nie sądziłem że Kross ma szosówki w ofercie, co za pajac ze mnie ;) . Odnośnik do komentarza
LeserGD Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Mnie szosa jakoś nigdy nie interesowała. Zawsze wolałem się sponiewierać w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym, po kilkunastu latach wróciło uzależnienie :-D Z tego co słyszałem i czytałem, to w TPK warunki są dość "górskie" jak na pomorze, a nawet Polskę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi