Teresa Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mam pytanko. Kiedy dokładnie odbywają się te targi? W jakie dni mogą tam wchodzić zwykli zjadacze chleba? Są jakieś ograniczenia dla zwiedzających? Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zerknij sobie na ten link: http://www.targikielce.pl/pl/vii-miedzynarodowe-targi-rowerowe-kielce-bike-expo,8940/informacje-dla-zwiedzajacych,8955.htm Odnośnik do komentarza
Teresa Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dziękuje za cynk. Mogłam sama poszperać, ale fajnie, że tu na forum można zawsze na kogoś liczyć. Odnośnik do komentarza
FormickiBike Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A czy ktoś z Użytkowników na forum miał już może okazję być na targach rowerowych i napisze swoją opinię? Bo to byłoby wskazane czy w ogóle warto się tam wybierać i jakie są Wasze wnioski. Im więcej opinii tym rzecz jasna lepiej :) Odnośnik do komentarza
Teresa Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Kolega zadał dobre pytanie. Też jestem tego ciekawa. Odnośnik do komentarza
SklepBiker Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 W takim razie również się do tego podłączam , chociaż na innym forum widziałem fotorelację z targów iż wynika niej, że było naprawdę ciekawie. Kiedy teraz odbędą się następne tego typu targi rowerowe? Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 W Kielcach co roku są te targi. Mniej więcej o tej samej porze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi