pawelgdynia1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam chcę kupić pierwszy rower ala szosowy tzw fitness ma mi służyć do jazdy po szosie,mieście jak również mam zamiar wystartować w triatlonie wybrałem trzy : KROSS SETO , KROSS PULSO 1.0 , BIRIA FITNESS proszę o pomoc w wyborze ewentualnie może jakieś inne propozycje. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ten ostatni Biria ma amor z przodu więc to żaden fitness,Kross Seto to rower crossowy-taki goły trekking.Najbliżej szosy z prostą kierą jest Pulso,chociaż to też jeszcze nie to.Z przedziału do 2000,bo widzę że taki Cię interesuje: Triban 520 FB.Ewentualnie szukać jakiejś fajnej używki. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Popieram przedmówcę. Odnośnik do komentarza
Jeybe Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Myślę,że spokojnie możesz celować w Kross Pulso 1.0 jeżeli dysponujesz kwotą 2 tyś zł,bo właśnie w takim budżecie zmieścisz się z zakupem,podzespoły i generalnie sama marka przyzwoitej jakości,na pewno spełni Twoje wymagania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi