Divo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Witam! Jako pierwsza szosa wybralem Meride Sculture 500, mam nadzieje ze to dobry wybór, co myślicie? Potrzebuje tylko butów szosowych i pedałów spd. I mam pytanie czy pedaly spd m520 lub m540 będą kompatybilne z butami mavic ksyrium elite? Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Z tego co widzę to wyłącznie pedały szosowe,nie przykręcisz tam bloków od MTB Odnośnik do komentarza
Divo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Możesz wyjaśnić? Pedaly są szosowe i buty również na szose. Tylko chciałem się dowiedzieć czy spasują do siebie te rzeczy? Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 M520 i M540 to pedały mtb - możesz je przykręcić do szosy,ale potrzebujesz butów do których da się przykręcić bloki od tych pedałów.Podane przez ciebie buty są szosowe. Odnośnik do komentarza
Divo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dzięki :) w takim razie pomożesz z wyborem pedałów do tych butów? Do ~130 zł może. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja akurat jeżdżę na M520 MTB ale sporo osób poleca Shimano PD-R540 SPD Sl. Może chłopaki z forum dorzucą też swoje propozycje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi