ButSeriously Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Zakupiłem spodenki 4F 3w1 RSM003 Spodenki męskie + szorty rowerowe z wkładką Coolmax 3w1 T4L15.RSM003 4F - Sklep Sportowy PRESTO Jeździłem w nich dopiero jeden raz i to na krótkim dystansie 20 km i jestem niesamowicie zawiedziony. Przez całą drogę było mi raczej niewygodnie, a w domu okazało się że odparzyłem sobie swoje cztery litery. Oczywiście jeździłem w samych spodenkach (obu warstwach) bez bielizny. Czym to może być spowodowane? Siodełko które mam w rowerze to seryjne siodełko dołączane do roweru Author Classic link - poglądowe zdjęcie. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ciężko diagnozować co może być przyczyną. A wyprałeś je przed używaniem? Odnośnik do komentarza
ButSeriously Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Nie, nie prałem ich przed. Następną trasę zrobię w przyszły weekend to napiszę czy się coś poprawiło. Odnośnik do komentarza
ButSeriously Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Po wypraniu i ponownym użyciu niestety stwierdziłem te same problemy. Otarcia występują głównie w miejscach łączenia wkładki ze spodenkami. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi