Wojtek26 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Cześć, Sprzedam rower hiszpańskiego producenta BH, kupiony w 2022 roku w sklepie CentrumRowerowe (posiadam fakturę zakupu), wtedy kosztował około 4800 PLN. Rama 19 cali, ja mam 183 cm wzrostu i pasuje idealnie na mój wzrost. Opony Maxxis, 29 cali. Tu jest oryginalna specyfikacja: https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-bh-expert-5-0-2021-pd22773/?srsltid=AfmBOorxgIpz5ZnekIDYUD9t5kLrIGZYk_NV4gDq4HPUo2BH8U_LeQLV W rowerze zrobiłem kilka zmian (w serwisie Giant Żoliborz): - wymieniłem hamulce przód i tył na Shimano XT (koszt z robocizną to było około 1000 PLN) - wymieniłem manetkę zmiany biegów na Shimano XT - dołożyłem gripy, MTB Ergon GA3 w kolorze niebieskiem - pedały platformy Race Face, wykonane z nylonu, z pinami z nylonu (celowo, nie lubię metalowych pinów), także niebieskie Rower jest bardzo atrakcyjny wizualnie, całkowicie sprawny technicznie, po przeglądzie, jest lekki i wygodny, serwisowany w Giant Żoliborz. Rower jest w bdb stanie, mało nim jeździłem, normalnie jeżdżę rowerem trekingowym, ten miał być na urlopy / przejażdżki w lesie, lekkim terenie i do tego celu świetnie się sprawował. Kupiłem sobie MTB e-bike, więc czas się rozstać z BH. Dokładam do roweru rzeczy, jakich nie będę już potrzebował: - nowa kaseta Shimano Deore 6100 10-51T (kupiłem na zapas podczas pandemii, gdy był problem z częściami), nowa kosztuje 250 PLN - fajna torba pod ramę, bardzo pakowna i idealnie pasuje rozmiarem do tej ramy: Acepac Zip Frame Bag, kolor niebieski, idealnie pasuje do ramy, dałem za nią jakieś 250 zł, stan idealny Cena (do lekkiej negocjacji) 3 300 PLN UWAGA: wyłącznie odbiór osobisty w Warszawie, nie wysyłam roweru kurierem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi