Xieslik Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam, Ostatnio przymierzam się do zakupu moich pierwszych "lepszych" rękawiczek rowerowych. Jeżdżę na rowerze MTB i potrzebuję rękawic, które dobrze się sprawią " w terenie".Wpadły mi w oko rękawiczki Dakine Novis 1/2 i Chiba Gel Protect. Jednak nie wiem, które z nich będą lepszym rowerem. Macie może coś do powiedzenia na temat tym rękawic? A może macie jakieś inne propozycje rękawic krótkich do 120 zł? Z góry dziękuję, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja mam rękawiczki Chiba Gel Premium i bardzo je sobie chwalę. Ale nie jeżdżę na rowerze MTB, tylko bardziej po asfalcie. Tak czy owak, są bardzo wygodne i nieźle wentylowane. I mają wygodną, dużą frotkę. Odnośnik do komentarza
hit55 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ja mam rękawiczki Chiba Gel Premium i bardzo je sobie chwalę. Ale nie jeżdżę na rowerze MTB, tylko bardziej po asfalcie. Tak czy owak, są bardzo wygodne i nieźle wentylowane. I mają wygodną, dużą frotkę. A jak z wersją zimową? Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Są wentylowane, wiec to ich duży plus ale głównie latem, na zimę musiałbyś zobaczyć jak jest z komfortem termicznym bo tutaj można spotkać różne opinie na forum. O Dakine Novis 1/2 mam bardzo znikome informacje, nie używałem ich więc nie pomogę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi