Pozdrower23 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Cześć Myślę o tym, żeby jednak zamówić koła na obręczach DT 531 i piastach 350. Zastanawiam się u kogo z tych dwóch. U Szobaka jest ciut taniej, Lemon chyba bardziej znany, ale słyszłem o ich kołach parę złych opinii, że miały bicie i takie tam. Może wynika to ze skali, bo w Lemonie jednak więcej ludzi zamawia. Kontakt z jednymi i drugimi jest ok. Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Zwróć tylko uwagę żeby były pozakładane podkładki PHR pod nyplami. Wiele razy spotkałem się z tym, że Kołodziej robi po swojemu bo "wie lepiej' a potem obręcz pęka wokół nypla. W przypadku dt jest też ostrzeżenie, że gwarancja obowiązuje wyłącznie jeśli zaplot na nyplach dt squorx prolock wraz z podkladkami. Zarówno podkładki jak i nylpe są w komplecie z obręczą. Odnośnik do komentarza
Pozdrower23 Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Dzięki za cenną uwagę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi