Bonifacyzp Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Dzień dobry. Kupiłem lampkę jak w tytule i mam pewien problem. W instrukcji jest napisane, że podczas ładowania na wyświetlaczu matrycowym led powinny po kolei zapalać się kolejne diody. Natomiast u mnie cały czas mruga znak X. Ktoś wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Znalazłem instrukcję do tej lampki: https://moon-sport.com/wp-content/uploads/2022/03/WEB_WA-MOON-METEOR-STORM-1907-OP.pdf Wynika z niej, że znak X oznacza, że lampka jest zablokowana. Przytrzymaj przycisk włącznika przez 8 sekund, powinna się wtedy odblokować. Jeżeli nie w tym tkwi problem, to polecam kontakt ze sprzedającym. Odnośnik do komentarza
Bonifacyzp Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Dziękuję. Przed chwilą na to wpadłem. Mogliby doprecyzować i napisać o mruganiu X-a podczas ładowania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi