agnesgie Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Dzień dobry wszystkim! Chcę kupić rower. Wybrałam trzy modele i na tym etapie nie jestem w stanie przejść dalej. Po prostu nie znam się. Specyfika użytkowania: asfalt, ścieżki polne, trochę miasta. Bez szaleństw. Średnio 40km dziennie bez zimy. oto moje typy: Rabeneick 1500zł Rama: aluminiowa Obręcze przód/tył: aluminionwe 28 Hamulce przód/tył: hydraulika magura Korba: aluminiowa klamki: magura Piasta przód/tył: shimano nexus/shimano XT Przerzutki: Shimano Deore 3x9 Manetka do zmiany biegów: shimano Cube Nature 2020 1700zł Rama: aluminiowa Obręcze przód/tył: aluminionwe 28 Hamulce przód/tył: tarczowe hydraulika shimano Korba: aluminiowa Piasta przód/tył: shimano Przerzutki: Shimano acera 3x8 Manetka do zmiany biegów: shimano Cube Tourist 2020 2000zł Rama: aluminiowa Obręcze przód/tył: aluminionwe 28 Hamulce przód/tył: tarczowe hydraulika shimano Korba: aluminiowa Piasta przód/tył: shimano Przerzutki: Shimano acera 3x8 Manetka do zmiany biegów: shimano właściwie te dwa Cube'a są do siebie bardzo podobne. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź w temacie! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi