Mike1878 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam, szukam roweru krossowego dla siebie do kwoty 2200zł ew. z jakąś dopłatą ? Rower w głównej mierze będzie używany do asfaltowych tras, ale i zamierzam nim jeździć po jakiś terenach utwardzonych czy też leśnych dróżkach. Dodam, że mam 186cm wzrostu i ważę ok. 90kg. Rama L. Na chwilę obecną zainteresowały mnie modele: -Merida Crossway 15-D -Lazzaro Quantum V4 (póki co nie ma go w sprzedaży, ale ma być w drugiej połowie 2 lutego) -Kross Evado 4.0 Proszę o opinie czy warto wybrać któryś z tych rowerów, chyba, że polecicie coś innego ? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza
Mike1878 Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Musiałem kierować się dostępnością rowerów, a więc wybrałem 2 modele Spartacus Cross 40 Merida Crossway 20 Na papierku lepiej sprzętowo wygląda Spartacus i jest trochę tańszy. Jak to się ma do rzeczywistości? Proszę o pomoc w wyborze. Dziękuję ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi