zwiercia Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 dreq02 niestety Spartacus jest dla mnie możliwy do zakupu jedynie przez internet, bo na Śląsku nie ma ich w żadnym sklepie ☹️ a chciałabym jednak przymierzyć rower przed zakupem. Odnośnik do komentarza
314ter Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 35 minut temu, zwiercia napisał: 314ter czy Twoja córka jeździła/jeździ na DS3 z ramą XL? Czy możesz napisać jaka jest długość jej nogi? Nie mam teraz jak sprawdzić, ale dla Ciebie XL będzie za duża Odnośnik do komentarza
zwiercia Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 6 minut temu, 314ter napisał: Nie mam teraz jak sprawdzić, ale dla Ciebie XL będzie za duża OK ? Odnośnik do komentarza
zwiercia Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Czy możecie napisać, który z tych trzech modeli rowerów poniżej jest lepszy, albo który jest dużo gorszy (chodzi mi o osprzęt i jego trwałość): Marin San Anselmo DS3 z 2019 Spartacus Cross 4.0 Kands Maestro DS3 jest prawie niedostępny ☹️ będę musiała, więc wybrać coś innego i zastanawiam się nad Spartacus Cross 4.0 i Kands Maestro, ale nie wiem, który z nich ma lepszy osprzęt i czy one są porównywalne z DS3? Doradzicie?? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi