andrjusza Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 To mój pierwszy post także witam serdecznie wszystkich i dziękuję Łukaszowi za zaproszenie. Początkiem tego roku przeglądałem oferty używanych rowerów i trafiłem na ogłoszenie o przecenionym egzemplarzu z rocznika 2014. Okazało się, że to salon sprzedaży a cena była całkiem całkiem. Po konsultacjach ze znajomymi jeżdżącymi juz jakiś czas wiedziałem, że nie jest to jakaś super wysoka półka wyposażeniowa, zaś ja po wakacjach miałem trochę odłożone (nie jestem jeszcze osobą pracującą) i po poszukiwaniach i czytaniu różnych informacji zakupiłem Meridę Crossway'a 5v. Niestety w sieci dużo było opisów poprzednich roczników a model z 2014 roku został już trochę unowocześniony od tamtych. Na pewno liczę, że posłuży mi kilka lat i pozwoli na rozpoczęcie aktywnego spędzania wolnego czasu. Na pewno za te kilka lat wymienię go na coś lepszego jeśli poczuję taką chęć i potrzebę. Tu zdjęcie z ogłoszenia sklepu rowerowego, nie mam niestety jeszcze swoich zdjęć roweru. Specyfikacja:Rama: Crossway-VRozmiar ramy: 46 CM, 48 CM, 52 CM, 55 CM, 58 CMDomyślna nazwa grupy towarów: SILK BLACK(GREY/YELLOW)Widelec: Merida HLPrzełożenia: 21Przerzutka przód: Shimano TZ31Przerzutka tył: SHIMANO TX35Manetki: P/T Shimano RS35 3/7Korby: SR Suntour 48-38-28 CGKaseta: SR Suntour 48-38-28 CGŁańcuch: KMC Z50 7sRozmiar kół: 700CPiasty: Alloy QRObręcze: Merida Double VSzprychy: Steel UCPOpony: Cross 700x40cHamulce: V-Brake LinearKierownica: Merida Steel R30 600Mostek: MERIDA 15°Siodło: CrossSztyca: MERIDA Speed SB12 27.2 mmPedały: PP pedal Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 brak obrazków :( Odnośnik do komentarza
andrjusza Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 nie widać zamieszczonych zdjęć? Odnośnik do komentarza
MaTT Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie widac ,wrzuc to na scren shotera http://screenshooter.net/ łatwy w obsludze Odnośnik do komentarza
MaTT Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 U ciebie widac cos takiego http://screenshooter.net/102553540/vbminkw Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi