Janusz69 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Witam mam szybkie pytanko, czy przy zakupie nowy widełków xct to czy w zestawie jest juz grzybek mocujący? Odnośnik do komentarza
lambo Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nie to by było bez sensu bo skąd mogą wiedzieć jaką masz długość rury?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
lambo Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Jeżeli ci chodzi o to czy jest w zestawie do wbicia to zależy od sklepu/oferty Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Janusz69 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 9 minut temu, lambo napisał: Jeżeli ci chodzi o to czy jest w zestawie do wbicia to zależy od sklepu/oferty Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Chodzi o te https://allegro.pl/oferta/amor-as29-26-xct-suntour-ahead-tarczowy-2k-8299261065?utm_source=notification&utm_medium=buyerCart&utm_campaign=transaction-notifications:buyerCart&snapshot=MjAxOS0wOC0wOVQxNjo0NzoyOC45MjNaO2J1eWVyOzUxZTkxNjgyYmZmODkyOTAzODI5N2IwZTQzMzcyNGIzZjUzMjdjNjBlZWM1Y2ZjYWI4Y2Q4N2RhY2NlMGMxNTQ%3D Odnośnik do komentarza
lambo Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 W zestawie nie ma gwiazdki.Jaka masz długość rury sterowej?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Janusz69 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 8 minut temu, lambo napisał: W zestawie nie ma gwiazdki. Jaka masz długość rury sterowej? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Te co kupiłem to 210-220mm a mam 165mm wie będą docinane, a w starych widelcach mam i czy jak wybije to sie nada? Odnośnik do komentarza
lambo Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nie nada się nie ma szans Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Janusz69 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 2 minuty temu, lambo napisał: Nie nada się nie ma szans Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka To muszę kupić nowe i Wstukac? A jeśli mogę wiedzieć to dlaczego sie nie nada? Odnośnik do komentarza
lambo Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Tak kupić nową Kiedy wbijasz gwiazdkę zaginają się te "płatki" i żeby ją wyjąć trzeba odgiąć w drugą stronę innej opcji nie ma żeby ją wyjąć i nie zniszczyć jej po prostu one są jednorazowe a ich koszt i tak nie jest duży Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Janusz69 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 2 minuty temu, lambo napisał: Tak kupić nową Kiedy wbijasz gwiazdkę zaginają się te "płatki" i żeby ją wyjąć trzeba odgiąć w drugą stronę innej opcji nie ma żeby ją wyjąć i nie zniszczyć jej po prostu one są jednorazowe a ich koszt i tak nie jest duży Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Okej dzięki wielkie, zaraz zamówię i mysle ze w podobny dzień przyjdą ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi