Gustav2 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Nie znalazłem podobnego tematu, więc pozwolę go sobie tutaj zamieścić. Na razie nie zamierzam kupować, a nie jedynie wypożyczyć rower do jeżdżenia po górach. W związku z tym chciałem zapytać na co w szczególności powinienem zwrócić uwagę, aby później nie żałować? Nie ukrywam, że dopiero zaczynam swoją przygodę, więc każda wskazówka będzie dla mnie pomocna. Odnośnik do komentarza
Pasterbajk Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Fajna sprawa wypożyczyć rower i przetestować go, jeżeli masz okazję to moim zdaniem jak najbardziej warto tylko nigdzie nie ma cennika, możesz go przybliżyć? Druga sprawa to same trasy jakie chcesz pokonywać, podaj nieco więcej szczegółów właśnie na ich temat. Jeżdżenie o górach jest bardzo rozległym pojęciem. Odnośnik do komentarza
Gustav2 Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ceny są zróżnicowane, ale czytałem, że za 40zł na dzień spokojnie pojeżdżę. Jeżeli chodzi o trasy, to tak jak pisałem, dopiero zaczynam, więc na razie planuję przejechać max. 30-40km w ciągu dnia, po jakiś niezbyt trudnych trasach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi