Dario1976 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam, bardzo proszę o poradę. Szukam bagażnika i błotników do Kands Maestro. Znalazłem coś takiego: Zefal Trail lub Raptor SDL 26" -28" a może Polisport Missisipi 28 " . Niestety bagażnik nie wiem, czy montowany do sztycy siodła czy klasycznie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
EB211 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ja na swoim Krossie mam zamontowane Zefal No Mud. Montowane do widelca amortyzatora oraz trójkąta ramy. Polecam ten typ błotników. Sposób montażu ma dwie duże zalety. Po pierwsze błotnik sztywno siedzi na swoim miejscu i się nie buja, nawet jeżdżąc po trudnym terenie. A po drugie ma duży zakres ustawienia go, niżej przy oponie czy wyżej, równolegle do opony czy nie... Użytkuję od ok 2 lat i naprawdę fajnie działają. Minusem jest to, że po bardzo mokrym terenie i przy dość szybkiej jeździe (>20km/h) tylne koło potrafi mnie pochlapać po plecach. Ale jak się uważa, to jest ok. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi